Naša vila u Hrvatskoj "La Scaletta"

je u najljepšem dijelu grada Rovinja, u blizini Hotela Park.More je 200 m dok setaliste koji vodi do centra grada je 150 m.. Na istoj udaljenosti je također prvi dućan koji se nalazi u lučici odakle su organizirani izleti do Limskog kanala, na otoke Brijuni i mnoge druge destinacije. U sezoni svaki 30 min. krece brodica do Crvenog otoka i otočića Katerina sa svojim prekrasnim plažama.

Na Crvenom otoku je također dio plaža uredjen za nudiste.

Teniski tereni su 500 m, a ronilački centar nekoliko minuta hoda. U uskom krugu su najam skutera, automobila i bicikli.

Vec od najma možete nastaviti pješice ili biciklom do prekrasna Punta Corrente - nacionalnog parka s brojnim plažama - ili ići na bazen s toboganima, voziti karting, igrati tenis i razgledavati "Villas Rubin "i Polaris.

Kuća je smještena u borovoj šumici od oko 800 m², ima površinu od cca. 90 m² sa terasom od cca. 40 m². Veliki stambeni prostor je pogodan za obitelji, a sastoji se od dvije spavaće sobe, dvije spavaće sobe s pomoćnim krevetima, 2 TV-a, dvije kupaonice od kojih je jedna s tušem, 1 sa kadom, perilica rublja, potpuno opremljene kuhinje s blagovaonicom, dnevni boravak sa SAT-TV, klima uređaj te privatni parking za dva automobila s automatskim vratima.

1/6

1/24

1/2